top of page
BIOGRAFI

OM PRIMULA

Med musik som vill påminna om stort och smått skapar Primula något som får lyssnaren att rysa. En blandning av jazz och indie, Stockholm och Malmö. allvarsamt och lekfullt. Sedan bandet började spela tillsammans 2022 har de delat samma fascination för det kollektiva skapandet när man spelar musik tillsammans. Ingens röst är värd mer än någon annans.

Den 13 oktober släpptes Primulas första singel "Ta tåget" vilken fick mycket fins respons. Nu släpps deras andra singel "Most Love" den 3 november och hela albumet den 17 november.

Primula firar albumreleasen med tre releasekonserter med start på Scalateatern i Stockholm, följt av Malmö och slutligen Berlin!

rätt bild.jpg
MUSIK

MUSIK

Most Love ute 3 november

Den 3:e november släpps singeln Most Love, en låt som går i lite andra spår än den tidigare singeln. Den blottande texten och den silkeslena rösten kan få vem som helst att tåras till minnet av den man saknar allra mest. Den akustiska sättningen ger låten en närhet som fått den att bli en riktig publikfavorit och kanske Primulas mest efterlängtade låt från det kommande albumet. 

Most LovePrimula
00:00 / 03:58
VIDEO

VIDEO

LIVE

LIVE

PRESSFOTON

PRESSFOTON

LAVIN LIVE, STOCKHOLM
Facebook


 

_____________26-11-21


 

KONTAKT

KONTAKT

EPOST: booking@lavin.nu

TEL: 070-510 89 90

  • Vit Spotify Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page