top of page
BIOGRAFI

BIOGRAFI

 

Det råder inga tvivel om att debuterande Hugo Holke lagt sina tiotusen timmar på hantverket. Spelskickligheten, de vackra formuleringarna och de sofistikerade arrangemangen genomsyrar allt som han släpper ifrån sig. Med ett helt unikt språk, både musikaliskt och lyriskt, skapar han musik olik något annat på Sveriges musikscen. 

 

Med inspiration från amerikanska folk-artister, svensk vis-tradition samt bildkonst och poesi är Holkes musik otroligt mångbottnad och öppnar upp nya lager för varje genomlyssning.


I maj släpptes debutskivan; Tordyvel.

PANA3074-Redigera.jpg
MUSIK

MUSIK

I våras kom Hugo Holkes efterlängtade debutskiva Tordyvel. Holke målar genom hela plattan upp vackra världar med ett unikt och lekfullt tonspråk medan texternas hjärtskärande berättelser fångar lyssnaren som kapitel ur en saga.

De väl mottagna singlarna Oro, Natten & Dagen och Ditt Hem får ännu mer sammanhang och blir del av en hjärtskärande berättelse.

"... ihop med den svenska lyriken blev det något helt eget. Detta är en kombination jag inte tidigare hört. ... Det blir ett resultat som hittar den där balansen av sårbar kreativitet som skär i hjärtat, med professionellt skapande”

 

- Tinsel music magazine

 

”José Gonzales och Bon Iver

nämns som referenser, och det är

inte helt dumma jämförelser”

 

Nöjesguiden

VIDEO

VIDEO

LIVE

LIVE

PRESSFOTON

Skeppet, Göteborg____________________________26/8 - 22
Biljetter

Williams Pub, Uppsala________________________29/10 -22
Biljetter

  • Facebook - Vit Circle

PRESSFOTON

KONTAKT

KONTAKT

EPOST: booking@lavin.nu

TEL: 073-820 27 67

  • Vit Spotify Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
bottom of page